urut batin

urut batin

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to urut batin

  1. kang rudi says:

    assalamualaikum
    masih bingung dgn blog ini heheheh.

    • pakcikli00 says:

      Kang, salam sejahtera dan selamast datang,

      Jangan pura pura binggung Kang, pokoknya nafas perlu dijaga. Saya sungguh terharu dengan kehadiran Kang, terima kaseh dan salam hormat.

  2. Siti Fatimah Ahmad says:

    Assalaamu’alaikum pakcikli00..

    Amboi-amboi..amboi…ilmu yang dicurahkan ni…hmmmm buat hati resah dan jiwa tercabar aje….hai malam…bilakah engkau tiba…

    Kijang disalak anjing belanda
    Lari ke Gunung Bilantra Puri
    Cinta berahi di dalam dada
    Selama kakanda di luar negeri

    Cerah juga ilmu-ilmu curahan pakcikli00…hai apalah kata anak-anak murid saya nanti bila tahu gurunya ini melayari laman Dukun ASRAMA..OOPPPS salah eja pulak….Asmara…he..he…Salam mesra pakciklioo.

    • pakcikli00 says:

      Perbezaan diantara manusia terletak pada daya kawalnya, orang bijaksana boleh mengawal prasrupa, gerakgeri, tingkahlaku serta budibahasa dan sebaliknya. Jadi cikgu jangan bimbang, terima kaseh salam hormat dan jumpa lagi.

    • zal says:

      hai cik fatimah apa di tunggu orang yg jauh
      ornhg yng dekat sedng menanti

    • mack says:

      KALAU NAK KENAL DGN AKU CALL 0123856491 AKU TUNGUUUUUUU

  3. pakcikli00 says:

    Asalamualaikum

    orang lauh jangan rindu
    orang dekat dendamkan berteman

    terima kaseh salam hormat.

  4. pakcikli00 says:

    Asalamualaikum

    Lama dah kenalnya, jika ada apa apa masalah hubungi: pakcikli00@gmail.com.

    Terima kaseh salam hormat

  5. shukri says:

    Assalamualaikum. Canggihlah blog pakcik dunia ada akhirat pun ada.

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s