Aina awek Medan di Sabar Menanti

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Aina awek Medan di Sabar Menanti

  1. spyrakyat berkata:

    Sempat jugak mengusik si Aina ni. Gitu gituan tu ape Pakcik?????

  2. pakcikli00 berkata:

    Sebenarnya mereka semua sayang pakcik, janganlah spy kura kura dalam perahu pula, nanti apa kata pelangan taukeh jushebat tak tau makna gitu gituan.

  3. spyrakyat berkata:

    Taukeh ‘Sabar Menanti’ tu kalu nak try jushebat helo-helo je saya. Kalau beliau ada yang lagi power saya pula nak try.

  4. pakcikli00 berkata:

    orang Parit cakap Spy punya ubat jangan tru, nanti berasap macam Mat Bond. Itu orang Parit yang cakap.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s