tukar jantina perempuan jadi lelaki

tukar jantina perempuan jadi lelaki

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to tukar jantina perempuan jadi lelaki

 1. teo chai ling berkata:

  betul ke dpt???risiko tinggi tak??berepa dah org yg buat macan tu jankar masa untuk penbedahan berapa lama?kos tinggi tak

 2. Hassanudin berkata:

  Saya rasa perempuan yang mahu jadi lelaki,mungkin seorang wanita itu yang nampak dirinya cantik tapi disebalik kecantikkan rupa-rupanya ia nampak seperti iras-iras wajah lelaki contahnya seperti muka Siti Nurhaliza persis macam Allahyarham Sudirman Hj Arshad.

  Sebab itulah sejak kebelakangan ini wajah Siti Nurhaliza itu nampak kacak.

  Cuba bayangkan jika penyanyi No.1 itu diberi baju melayu dan seluar serta pakai songkok tak ketinggalan juga rambutnya mesti pendek macam rambut Norman ( KRU )

  Jika Siti Nurhaliza jadi lelaki mungkin namanya akan ditukarkan
  Siti Nurhaliza kepada Muhammad Azli Harun bin Taruddin

 3. Jika selepas Siti Nurhaliza jadi lelaki,sudah tentulah Datuk K minta cerai atau pun undur diri tanpa cerai.Mungkin lepas itu buat kad pengenalan untuk ubah identitinya supaya artis-artis lain tidak tahu itu Siti Nurhaliza.

 4. Hassanudin berkata:

  Saya rasa perempuan yang mahu jadi lelaki,mungkin seorang wanita itu yang nampak dirinya cantik tapi disebalik kecantikkan rupa-rupanya ia nampak seperti iras-iras wajah lelaki contohnya seperti muka Siti Nurhaliza persis macam Allahyarham Sudirman Hj Arshad.

  Sebab itulah sejak kebelakangan ini wajah Siti Nurhaliza itu nampak kacak.

  Cuba bayangkan jika penyanyi No.1 itu diberi baju melayu dan seluar serta pakai songkok tak ketinggalan juga rambutnya mesti pendek macam rambut Norman ( KRU )

  Jika Siti Nurhaliza jadi lelaki mungkin namanya akan ditukarkan
  Siti Nurhaliza kepada Muhammad Azli Harun bin Taruddin

 5. Hassanudin berkata:

  Saya rasa Siti Nurhliza itu lebih baik jadi lelaki lagi bagus sebab dia sudah 4 tahun berkahwin dengan Datuk K tapi langsung pun tak ada anak sendiri.Mungkin Siti Nurhaliza itu sudah lama mandul.

 6. Hassanudin berkata:

  Saya rasa Siti Nurhaliza itu lebih baik jadi lelaki lagi bagus sebab dia sudah 4 tahun berkahwin dengan Datuk K tapi langsung pun tak ada anak sendiri.Mungkin Siti Nurhaliza itu sudah lama mandul.

 7. nothing berkata:

  Tumpang tanya, kawan saya ini seorang perempuan. Dia punya sifat lebih kepada lelaki daripada perempuan kerana saya tengok dia lebih sesuai menjadi seorang lelaki. Dia juga mempunyai perempuan idaman tetapi dia malu untuk mengorat perempuan itu kerana dia juga seorang perempuan. Berapakah kosnya menukar jantina? Bolehkan kita bertaubat selepas membuat pertukaran jantina? Apa akan terjadi di akhirat sekiranya kita menukar jantina? Sila beri jawapan secepat mungkin.

 8. ain berkata:

  SY MENCNTAI SOMEONE GIRL???????? MCM MNE ERK NK KHWN DGN DIE?

 9. az berkata:

  hahahahahahahahaha…………………………………….akak aq ne???????

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s