ujian zakar pakcikli00 (video)

Vodpod videos no longer available.

more about "ujian zakar pakcikli00 (video)", posted with vodpod

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to ujian zakar pakcikli00 (video)

  1. Ahmad Nizam berkata:

    Salaam. keh3, tajuk suspen banget sih!! ni kat mana dapat ni? ada jugak cerita cina gitu yer huhu, kesian lembu tuuuuuuu 😀

    Nok tanya se ning. Pokcik dah try ke buat macam dalam video tu?? huhu

    Semoga pokcik sihat2 sokmo, bahagia dan diberkati dan dirahmati Allah sokmo la yerr, baarokallahu lakum

  2. pakcikli00 berkata:

    Waalaikumusalam

    Sejak kapan anak ngomong bahasa seberang dan Pakcik pun ada ketemu anak di seberang. Pelayar weblog perlukan kelainan, seperti anakanda sering lakukan dan berkesan. Jangan marah Pakcik cuma bergurau . Samoga anakanda juga sehat selalu untok memeriahkan dunia blogger.

    Terima kaseh salam hormat.

  3. rachman berkata:

    pakcikli q ndak tanya,tau ndak macamana hukum poligami tu.q pusing ni katanya nikah siri mo di kriminalisasi.wah wah bisa makin subur pelacuran dinegara wak nih.

  4. pakcikli00 berkata:

    pologami boleh kawin 4 jika mampu memberi nafkah zahir batinnya.

  5. amirhamzah8055 berkata:

    kawan saya dah try pakcik,sampai sekarang dia mati pucuk,hu..hu..hu..

  6. daus berkata:

    pakcik dok kt area mna ni???

  7. Feminin Woman berkata:

    Waa..hebat la…kalau la ada lelaki yang sehebat tu di rajang…hmm..I like..^_^♥♥♥♥~~

  8. roland berkata:

    wah.wah..pak cik..pak cik…lani saya kat hanoi vietnam…laa. ingatkan betoila tadi..dengan penuh semangat ajak isteri tonton sama..gropa gropanya…. sampai nak terkencin ketawa kami suami dan isteri tengok the best ever n ever terkena ngan pak cik..tapi walau bagaimana pun kasi tabik spring sama pak cik….timo kaceh llaaaaa….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s