alam kehidupan manusia

alam kehidupan manusia

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to alam kehidupan manusia

  1. Tie berkata:

    Salam,

    Err…yang tengah tu gambar aura, kan ?

  2. pakcikli00 berkata:

    Waalaikumussallam

    Anakanda tie ni minat auralah, filem khusus gambarfoto boleh mengesan haba cahaya, dekat pipi tie pun ada nampak aura yang dirakam gambarfoto, selain aura bau dan haba tubuh badan adalah menyatakan keadaan jiwa manusia.

    Terima kaseh salam hormat.

  3. sesamaislam berkata:

    Assalamualaikum…

    Kalau saya ambil beberapa posting Pakcikli00 dan saya muatkan kat blog saya boleh tak??

    Sesekali nak juga siarkan perkara yang ada kena mengena dengan diri sendiri, asyik PAS, UMNO, PKR, juga Manohara boring juga.

    Salam hormat dari saya…

  4. pakcikli00 berkata:

    Waalaikumusallam

    Boleh, jangan ambil posting vedio panduan suami mengurut isteri sudahlah, yang lain tu tak apa, tapi intri itu mendapat sambutan hangat selepas budak budak tidurlah, agaknya digunakan alatbantu mengajar, gunakanlah yang tak sesuai dahulu sebelum memperolehi yang sesuai.

    terima kaseh salam hormat.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s