bila perempuan miang jantan

bila perempuan miang jantan

Perihal pakcikli00

Saya adalah dukun asmara
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

18 Responses to bila perempuan miang jantan

  1. ikha says:

    nak buat camna… kalau dah lama tak dpt mestilah miang pakcik oi…. saya memang miang tapi saya teringin nak merasa buat dgn org tua pulak…. kalau boleh biar yg umur 55 thn ke atas…. mesti bestkan…. arghhhhh…. stimnya aku

  2. pakcikli00 says:

    Asalamualaikum

    bertenang, mengucap banyak banyak supaya seimbang kembali keadaan zahir batin
    (mengucap tu menyebut nama yang zahir dan batin). Bukan masalah tua atau mudanya yang penting bersatu bukan beradu. Bersatu bermaksud senyawa zahir dan batin (lelaki dan perempuan), untok merasa nikmat cinta yang memadu kaseh dan sayang (Rahman dan Rahim). Cuma sifat Rahman dan Rahim sahaja yang membuahkan kesejahteraan, meliputi sekelian alam (tuhan semesta alam).

    Terima kaseh salam hormat.

  3. muzafar says:

    best dapat perempuan miang tapi yg taat pada seorang lelaki sahaja.perempuan miang akan meminta,beraksi bersungguh2 tidak pasif seperti main bantal aje.perempuan miang selalu berhias dan manja pada pasangan.pasangannya mesti selalu makan tonik cap gajah…betul…..

  4. niko says:

    akhu pown miang juak.tp dgn owang ter tentu jew,

  5. alessa says:

    saya suka leleki tua yang kuat sex dan miang

  6. daddudakl says:

    ekha…alessa …….ermmmmm ciri2 yg u all mau tu ada pada dad…..lidah dad pun kuat kerja gak! amacam…jom la contact dad. or add fb dad…dadduda68@yahoo.com

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s