Profil

profil1 copy

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

15 Responses to Profil

  1. missungu berkata:

    best laa blog pak cik niee~
    huhu

    • pakcikli00 berkata:

      Helo missungu

      Singgapura dilangar todak
      hendak berkubu sebatang pisang
      kalaulah yang tua mendapat budak
      macam ayam ditangkap musang.

      …jangan marah nanti cepat tua ..pakcik bergurau nak.

  2. zakiyah berkata:

    salam…
    pakcik, mohon izin untuk ambil gambar-gambar berkaitan sistem saraf manusia..

  3. pakcikli00 berkata:

    Waalaikunusalam

    Zakiyah boleh ambil gambar sistem saraf yang lebih baik diweblog pakcik sihatmasayu, klik di sidebar blogrool weblog ini.

  4. Dominique Sinclair berkata:

    BEz dpt knal ngn P.Cik ni..Sama palak kata owg Srwk

  5. khairulorama berkata:

    blog ini amat berhemah//

  6. pakcikli00 berkata:

    Asalamualaikum

    Tuan Khairuloma, diantara sifat mereka yang memiliki minda kelas ketiga adalah suka menggunakan bahasa SMS kerana hidup segan mati tak mahu,Cakap tak serupa bikin (munafik), berangapan bahawa pengetahuan seks itu tak berakhlak kerana tidak menyedari seks itu adalah keperluan asas kehidupan. Saya perhatikan ciri ciri ini lah yang paling menebal menyelubungi diri tuan dan banyak lagi sifat sifat mazmumah atau tidak berakhlak yang tuan miliki yang malu untuk saya sebutkan disini.

    Wasalam

  7. b'dol plangi berkata:

    assalamualaikum pakcikli00..

    terima kasih dan meminta izin pakcik untuk berkongsi dan menimba info di blog pakcik ni..

  8. Asim berkata:

    Klik pada nama ‘Asim’ diatas ini untuk mengetahui keperluan zahir dan batin lelaki yang sangat didambakan kaum wanita.

  9. abdul kudus berkata:

    camne nak beli ni . saya tak nak alamat dan order.

  10. abdul kudus berkata:

    camne nak beli alat replika zakar. saya nak alamat dan nak order boleh ke?

  11. vcuum berkata:

    assalamualaikum pakcikli00. sy menyusun sepuluh jari memohon keizinan pakcik untuk mengunakan ilmu pengetahuan yg pakcik berikan di laman blog ini.. terima kasih

  12. pakcikli00 berkata:

    Waalaikumusalam

    Saya izinkan dan samoga memperolehi manafaatnya.

    wasalam.

  13. rayle berkata:

    Pakcik bagus infor anda
    tq

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s