Mengenali Maria Ozawa artis porno Asia terhebat (video)

Vodpod videos no longer available.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mengenali Maria Ozawa artis porno Asia terhebat (video)

  1. mran3238 berkata:

    Askm….pakcik saya nak bagi link ni kat pakcik, nanti pakcik buka kat situ ada gambar menarik, boleh letak kat blog pakcik. Gambar tu memang sesuai letak kat blog pakcik…..ni link dia…

    http://ngakak.blogdetik.com/aneh-unik-foto-pohon/

    wassalam

  2. pakcikli00 berkata:

    Waalakmusalam

    Pakcik akan cuba pindahkan, weblog Dukun Asmara namanya pun Dukun Asmara, cita cita satu masa nanti nak jadi wikiasmara Melayu, kalau sesamaislam terbaca komentar ini tentu dia kecil hati, pasal Pakcik suka cakap besar, nak jadi orang besar kena cakap besar, nanti dia akan faham suatu hari nanti, mudah mudahan.

    Terima kasdeh salam hormat.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s