lelaki mesti tengok ! zakar terpanjang di dunia

zakar terpanjang di dunia

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

25 Responses to lelaki mesti tengok ! zakar terpanjang di dunia

  1. fajar berkata:

    bagai mana cara nya agar zakar bisa panjang hingga 30cm

  2. pakcikli00 berkata:

    hari hari gantung batu

  3. Salman berkata:

    a..aa..aaaaaaaaaa…..

  4. pakcikli00 berkata:

    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu……………….

  5. uik~ berkata:

    buruk bebeno~

  6. aima berkata:

    ye ke.edit photoshop je ni.giler batang panjang camni dah la besar.mampus bini.main dng gajah pun menangis gajah tu nanti.dah boleh buat tali timba ni.tipu gileeeeeeeeee

  7. jaka berkata:

    kalau yang gian tu mestilah ok nyer.

  8. pak beraim berkata:

    buat umpan ikan baung elok sangat ni.

  9. putra berkata:

    tak selesa taw

  10. indah berkata:

    wetttzzz busyet,,,,gmn msukx tuuuuu

  11. irman berkata:

    bapak panjang…..bejet ngarut budak bleh la ni…

  12. nasir berkata:

    bbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…………..

  13. pok berkata:

    rrriiiiiiiittttttttttt…………

  14. tanggang berkata:

    w0oooooo woooo…!!!!

  15. Imey Besut berkata:

    panjang nye,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  16. ramlee berkata:

    agak2 nak mmbhong……

  17. charles berkata:

    yg pelik…mcm mn dia tdo???and…mcm mn dia kwal bnda tu…bla bnda tu…………(hahermmmmmmmmm)

  18. epu berkata:

    peh….,pnjng glo tuh…, mcm mne la klu tme pkai sluar? ada sesiapa blh tlng jwap x????

  19. kontol berkata:

    lumayan msl ny msk pepek bolong

  20. putu berkata:

    klo segitu msak bisa keras ya

  21. sharizan berkata:

    klu nk tipu tk pyh nk tipu sngt,nmpk sngt tipu tu.

  22. Budak Gay berkata:

    edit 2

  23. cakap berkata:

    cacat….

  24. ez berkata:

    giler besar!.. bygkn lau gi jumpe awek pikul camtu..pengsan lol..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s