2009 Bung Moktar kawin lagi

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to 2009 Bung Moktar kawin lagi

 1. spyrakyat berkata:

  Assalamualaikum…

  Saya memohon maaf pada pakcik dan mran selama menyembunyikan indentiti setelah blog sesamaislam terpaksa ditutup kerana WP tidak membenarkan akaun saya beroperasi lagi…bukan niat saya.

  Hari ini blog saya berjaya duduk di no1 di WP untuk blog terhebat. Terimakasih sekali lagi buat Pakcik & mran yang memberi sokongan kepada saya.

  Saya dah mengemas kini blog saya dan meletakkan ruangan sembang, diharap Pakcik jemputlah kawan-kawan untuk memeriahkan lagi best1of4’s blog.

  Saya terharu dengan sokongan dan sebenarnya hanya kalian berdua sahajalah yang terdekat dengan saya didalam perhubungan di alam siber ini.

  Akhir kata janganlah jemu untuk berkunjung ke laman saya.

  Salam ceria selalu & thank Pakciklii00.

 2. pakcikli00 berkata:

  Asalamualaikum
  Pakcik merasakan spyrakyat bukan sekadar rakan malah seorang sahabat yang mempunyai hubungan jiwaraga, Prinsip kita sentisa memberi sokongan kepada mereka yang memakmorkan WordPress yang merupakan kampong halaman kita, kita sentisa bersaing dan saling mencabar tapi bukan berarti cuba menjatuhkan sesiapa. Bayangkan betapa sunyinya kita tanpa teman blogger dan tanpa pos intri mereka yang menjadi pandu arah.

  Terima kaseh salam hormat.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s