Nikmat seks kulum dan jilat

Saya pernah bertanyakan seorang ustaz adakah islam membenarkan urusan menjilat kemaluan isteri dan isteri mengulum/menghisap kemaluan lelaki, jawapan yang diterima dari ustaz dan bahan bacaan adalah dia boleh dibahagikan kpd dua :

Pertama : Harus, sebab ulasan yang diberikan ialah ia merapatkan lagi hubungan suami isteri.

Kedua : Haram, sekiranya pancutan air mani suami ditelan oleh isteri.

Teknik suami menjilat kemaluan isteri dan isteri mengulum/menghisap kemaluan lelaki dikenali sebagai oral seks. Sekiranya anda tidak pernah mengetahui teknik ini, anda mungkin akan menganggapnya sebagai jijik. Anda merasa jijik kerana merasakan kemaluan pasangan anda tidak bersih. Tetapi sebenarnya, perkara jijik tidak timbul sekiranya pasangan tahu mengamalkan kebersihan kemaluan masing-masing.

Perkara paling utama dalam oral seks, ialah kebersihan dan kepercayaan suami isteri. Janganlah sesekali menganggap kemaluan diri atau pasangan anda adalah satu objek yang jijik. Kemaluan anda dan pasangan adalah bersifat suci, bersih, indah dan membawa kenikmatan sebagaimana bahagian tubuh luaran anda yang lain. Sekiranya anda meyakini kemaluan pasangan anda bersih, maka pasti anda akan seronok melakukannya bersama-sama.

LANGKAH-LANGKAH MEMBIASAKAN DIRI MENGULUM ZAKAR SUAMI

1. Lakukannya demi kepuasan suami anda dengan harapan bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan mencintai diri anda.

2. Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kemaluan anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas, mengapa tidak anda melakukannya pada suami? Anda dapat membalas kasih sayangnya dengan melakukan rangsangan mulut terhadap kemaluannya.

3. Yakinlah bahawa zakar suami anda sentiasa suci & bersih. Eloklah sekiranya anda berdua sentiasa mandi bersama. Ketika mandi,cucilah zakar suami dengan menggunakan sabun dan pembasmi kuman. Pujuklah suami supaya mengamalkan pembersihan zakarnya pada setiap hari. Anda juga perlu lakukan perkara yang sama untuk menjaga kebersihan dan kecantikan faraj anda.

4. Sapukanlah makanan yang manis seperti madu, aiskrim atau susu pekat/krimer pada sekeliling zakarnya supaya anda merasa lebih senang mengulumnya. Ia dapat menyeronokkan suasana perhubungan.

5. Biasakanlah memegang dan membelai zakar suami ketika anda berdua menonton TV atau meluangkan masa lapang bersama dan tanpa dilihat oleh orang lain.

Perihal pakcikli00

Saya adalah dukun asmara
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

113 Responses to Nikmat seks kulum dan jilat

  1. nas says:

    anda yg tau dan rasa nikmatnya… best gak ni..

  2. aemir says:

    Baik dikongsi bersama utk kebaikan rumah tangga.

  3. udipranoto says:

    aq ingin melakukannya bersamamu…

  4. adet says:

    org pompuan pun mmg suka dijilat

  5. jemey19sg says:

    saya amat gemar jilat2 ni.kalau awek yg cantik2 lagi bagus,mereka akan cepat puas

  6. Mylea says:

    Muantaaaab bro demi kenikmatan knpa nggk??!!

  7. addyluvlickn69 says:

    saya pnh merasai n amalkan..ia nyer MERAPATKAN KEINTIMAN…..cubalah wahai kaum hawa..yg asyik mengadu x puas

  8. ismazila says:

    mmg best n suami sgt suka…

    • Iskandar says:

      mmg best kan ismaliza…penah x terfikir nk kulum btg lain selain btg suami?

    • pak pandir says:

      Memang nikmat tak terhingga untuk kedua2 suami isteri bila suami menjilat, menghisap dan menyedut air faraj isteri. Lebih puas lagi jika si suami menjilat, menghisap dan menyedut air faraj isteri sampai terangkat2 bontot isteri, sampai dia mengerang kerana klimaks yang tak henti2. Bila jilat faraj isteri, wajib sampai isteri puas, dan jangan stop sehingga diarahkan isteri. Klimaks paling tertinggi adalah bila si isteri menggigil kepuasan……

    • zamarul says:

      best erk ismaliza, nk cubela nanti, bru tau

  9. otong says:

    bukanya ada hadis yg melarang melihat kemaluan?

  10. vera says:

    apa kgunaan dan efek nya dri kulum dan jilati tsebut? bgaimna cranya

  11. fantasiseks says:

    stress mereda
    seks akan lebih nikmat

  12. Wati Ina says:

    Saya mmg suka bila huby jilat pantat, tp saya x boleh kulum batang dia… dah cuba tp nak termuntah… kalau setakat jilat2 je ok…

  13. minah says:

    seronok gak ni…letakkan madu ke….coklat cair ke….mmmm..nakk balik buat ni….rugi lak tak buat selama ni…ma kasih pakcik li..

  14. PanjiNya says:

    pakcik tu main2 je la suruh p letak makanan.. makanan tu kan rezeki bukan tmptnya utk d letak di kemaluan.. rezeki pun tahu menyumpah… ana minta maaf cuma nak brkongsi, sebenarnya “oral seks” ini adalah haram mengikut fatwa kecuali di jilat hanya pada luaran sahaja itupun harus.. kerana melakukn oral seks boleh menyebabkn si isteri terminum atau tidak air mazi yg hukumnya adalah najis “haram” air mazi adalah cecair (pelincir) kluar ketika ghairah. bagi ana melihat kemalauan suami atau isteri adalah halal dan bukan makruh. ada pun hadith mengatakan makruh tetapi dhoif. Umar r.a mengatakan “lebih utama melihat kemaluan (suami isteri) kerna hal itu mendatangkn kenikmatan” dan firman Allah surat Al Mu’minun ayat 5-6 sebagaimana berikut: “Dan orang-orang yang menjaga kemaluannya, kecuali terhadap isteri-isteri mereka atau budak yang mereka miliki, maka sesungguhnya mereka dalam hal ini tiada tercela.” tafsir ayat adalah halal samada di sentuh atau di lihat tidak ada larangan dlm al-quran ataupun hadith nabi. Love Islam

  15. Amir says:

    kenikmatan yang tidak terhingga dirasai oleh isteri-jika suami menjilat kemaluan isterinya…..xcaya cuba…..mesti lain kali sayang kita minta dijilat lagi…..

  16. magie says:

    kol toharudin KSK pernah melancap didalam office mlu, dan menyapukan air mani ke muka kak faridah sebagai tanda kasih sayang,

  17. ahong says:

    liatlah babi, sapi, dan binatang lain.. Sblum &sesudah kawin slalu menjilat kemaluan lawannya..
    Pertanyaan mudah dijawab
    “apakah kita mahluk dicipta mempunyai akal sempurna, harus mengikut binatang yg tdk bisa berpikir tempat dan wadah, bahwa tempat lubang kemaluan lawannya kemaluan juga, dan tempat memasukan makanan adalah mulut

  18. Apa yang saya faham ..Air liur boleh mencairkan Air mani..itu pasal Islam tidak menggalakkan untok melakukan oral sex…oleh yang demikian ramai pasangan kita susah nak dapat anak…sebab ikutkan nafsu dan lebih kepada hendak seronok…lu fikirlah sendiri

  19. Rusli says:

    HAI VERA KEGUNAANNYA UNTUK MENINGKATKAN DAYA RANGSANG BAGI KEDUA PIHAK DAN EFEKNYA MEMPERCEPAT DALAM MENCAPAI ORGASME,Q SERING MELAKUKANNYA.CALL AJA DI 082173712996

  20. ila says:

    kalau tengok betul2 kote suami yg keras….hensem

  21. fathiyah salleh says:

    saya dan isteri gula2 hacks utk seks oral.. masukkan gula2 itu ke dalam lubang faraj.. dan sedut.. kami juga ada guna madu cair.

  22. min says:

    itulah kaedah terbaik kalau isteri tak dpt lyn suami ketika haid atau dlm tmpoh berpntang….

  23. shunjie... says:

    sya ada 3 soalan….

    1.kenapa???
    2menapa??
    3untuk apa????

    siapa dpt jwb 3 jwpa nie…..ingat larh wahai suadari2 di luar sna….kpuasan nafsu@sex bkan larh cra trbaik utk mmbuat sang peria lbh mncntai anda…ttapi keikhlasan hty.kejujuran.dn kesetiaan…..itu dah ckup….jgn trpedaya dgn hasutan setan,..

  24. eka says:

    wahhhh,,,,, perlu extra bersih niii,,,,, hihihihihihi

  25. zam1420 says:

    Memang best sgt2…meningkatkan kepuasan seks bersama isteri…mmg x cari pompuan lain dh…

  26. lyn says:

    sy & abg memang hebat diranjang.
    biasa abg akan jilat sy dulu,
    mng best sgt.kejang badan bila dijilat & disedut biji.
    abg hebat.
    kemudian 69, sy kulum nyonyot btg sedap abg & abg jilat, sedut cipap sy.
    apapn kami enjoy & puas sgt.
    ari2 pun nak..

  27. Asim says:

    Selain dari kulum dan jilat, zakar lelaki juga mesti panas. Zakar yang panas sungguh menikmatkan bagi wanita.
    Untuk lelaki yang ingin mengetahui teknik memanas, menguat dan membesarkan zakar yang terbaekk, sila klik
    pada nama saya ‘Asim’ diatas ni…

  28. abang bechak says:

    setelah sepuluh tahun kawin, saya baru tau teknik ini, mula mulanya malu, tetapi bila di cuba isteri saya merasa nikmat yang amat sangat, dan sentiasa minta bersetubuh yang di buat ialah menjilat kemaluannya, jilatlah di bahagian atas kemaluan,, dan isteri akan seronok, syok dan lebih sayang

  29. areizz says:

    xbest la skill yang anda bagi tips ni…dah la msam..bau bangkai…huhhhhh………..

  30. pak pandir says:

    Saya pun suka isap kemaluan pasangan saya juga. Baru2 ini saya terlanjur dengan isteri jiran saya. Semasa sedang menjilat faraj dia, dia klimaks. Seterusnya dengan ganas dia kongkek muka saya dengan faraj dia……saya sesak nafas, tapi bertahan selama 20 minit. Dia lepaskam muka saya sesudah dapat nikmat yang dia cari……

    • adhar says:

      Assalam pak pandir,, saya syok pada adik ipar yang bekerja dengan saya di pejabat, saya selalu terbayang menjilat farajnya, apa saya harus lakukan,,, adik ipar saya dah bersuami tapi saya rasa dia pun syok pada saya juga,, macam saya harus mulakan untuk dpat perhatian dari dia

  31. salman says:

    sedap sgt mnjilat….sapa x try rugi jd suami…tguk yg tlanjur dgn bini org tu..dia jilat puki dia konkek muka dia..sedap sgt222 tu…best gile jilat puki…para isteri bg lah pd suami mnjilat puki….dh kene..nk lagi..best jilat puki ni…ada kasih dn sayang

  32. Omdana says:

    setuju…mantaaap…enaaak…

  33. adi says:

    areizz mengatakan : xbest la skill yang anda bagi tips ni…dah la msam..bau bangkai…huhhhhh………..
    apa la kamu ni areizz,mesti barang yang kamu dapat tu tak dicuci dengan bersih.
    gua punya wife,peh !!! wangi dan menyelerakan. sampai terangkat angkat pungung wife gua gua kerjakan.
    wife gua puas teramat sangat.

  34. lina says:

    terbaekkkkk…….

  35. Abang segar says:

    Haram. Sebab semasa jilat atau kulum tu you telan air mazi. Air mazi haram. My wife
    Kulum batang i juga tapi i pakai kondom. I tak nak wife tetelan mazi. I jilat bahagian atas ajer makesure tiada mazi wife i tetelan. Walapun letak coklat tapi bcampur najis air mazi haram. Ingat tu.

  36. Bacalah... says:

    Pembetulan ya wahai saudara penulis, hukum meminum air mani adalah harus sebab bukan najis, manakala hukum meminum air mazi adalah haram sebab najis.. Harap para pembaca tidak keliru, dan sila menuntut ilmu fardhu ain supaya dapat membezakan air mazi dan mani… Wallahua’lam… =)

  37. minum air mani umur panjang

  38. ino says:

    manusia berasal dari air mani .. jadi nak minum air mani sangat tak salah.. jangan air kencing.. air kencing tu bahan buangan.

    • khodam says:

      yg pasti keharaman,nazis..menjilati kemaluan istri orang/suami orang,dn rempah2 jalanan yg diam di sudut2 kelap..gitu aja repot..

  39. Mohd Dzyhan says:

    saya amat gemar menjilat pepek isteri saya sebelum beersetubuh. abis seluruh permukaan pepek isteri saya jilat sambil nyoyot biji kelentit die. untuk lebih emak lagi satu jari saya masukkan dalam pepek dan gesel dinding sebelah atas pergggg sampai terangakt2 punggung isteri saya. selalunya agak lama saya menjilat pepek isteri saya sampai die pancut dan kekjangan dua kali lepas tu baru saya jolok konek saya pelahan dalam pepek die…..

  40. mr wer says:

    kalau dh kulum batang lelaki mmg air mazi kuar…klu da kuar msti tertelan selagi x pancut air mani.. katanya air mani x haram air mazi haram.. apa pandangan anda semua..keliru ni

    • SuperGMan says:

      betul3x, mani itu suci, mazi itu najis. kalau kulum/lulur/hisap, mesti mazi keluar dulu. mesti masuk dlm mulut. kalau camtu try la suh laki kencing dlm mulut, sanggup x? mana boleh kulum2 pelir laki/bf/kekasih gelap etc.

  41. awang cepat klimaks says:

    camna rasanya cairan faraj ha? manis ker? masam ker? masin ker? payau ker?…
    lgi stu, sya slalu melancap sebelum kahwin..dan kini apabila isteri saya cium sya dgn ghairahnya pun sya rsa nak terpancut dah…slepas bbrapa kali cover gna ubat tahan lama, saya mula tahan skit. tapi bila isteri saya kangkang dan letakkan farajnya di mulut saya minta dijilat atau saya ingin menjilat farajnya, saya terpancut.ad ape2 idea?

    • suriapagi says:

      bagus soalan awak tu sbb bf sayapun cepat sangat nak pancut bila jilat pussy saya… harap ada yg akan beri respon

      • abdulhamid says:

        saya respon..pernah buat posisi 69 lagi best tau..lagi2 nonok u ada bulu..itu lagi i suka …selamat mencuba..air nonok perempuan ada berbagai rasa..hehehe tanya lah saya..jilat memang kegemaran saya.

    • Yadie says:

      Supaya
      lama kepancut…
      Cuba ramuan ni..
      Ambil akar alang2 sekira 7 batang
      ciplukan 3 batang
      kumis kuceng 7 lembar ( boleh daun ataua kembang pon bole)
      akar papaya 1 batang
      semua ramuan dicuci bersih
      lepas tu direbus dgn 1liter air…
      Biarkan mendidih sekira 7 menit
      lepas tu air rebusan tadi
      diminum 2x pagi petang
      buat cam ni sekira 1 week

      boleh cuba juga yg ni
      ambil buah pinang yg belum tua sangat
      lepas tu dimakan dgn gula palm
      cuba cara ni sekira 1 week
      dan rasa pasti ada beza…
      Oke

    • Sue Lee says:

      rasa masam2..but sedap..

  42. aman says:

    Betul itu yg sering saya amalkan

  43. Halijah gersang says:

    Hisap batang memang best. I selagi boy I tak pancut air mani dlm tekak I’selagi tu I hisap.
    Awet muda tu telan air mani. Ramai kenkawan sebaya I ingat umur I baru 20an padahaaaaaal umur I dah 40an.
    Tu le nikmat dan khasiat air mani sbenarnya
    .

  44. ijai says:

    isteri saye pun suka telan air mani sampai dah anak 1,betul jugak untuk awet muda katanya coz sampai sekarang still comel…hehe

  45. Brovos says:

    Gila…

  46. faris says:

    cekpit wanita biasanya busuk, nak jilat camner…..

  47. dann says:

    sedap sgt gf kulum konek.rase dunia ni i yg punyer…lagi2 bile nk pancut,lagi laju gf gerakkn mulut.fuhhh….puass….

  48. rini90 says:

    my hubby likes my pussy

  49. eyta says:

    sedap sgt bla kna jilat,xjolok pn xpa,jnji jilat smpai puas.

  50. ofer says:

    tak elok d sapu aiskrim nati d gigitnya..putus kang sapa yg susah bini 2 yg merana.haha..

  51. Sheila K. Pulai says:

    Umur aku dah 46 tahun dan suami aku 38 tahun. Kami dan 7 tahun kawin dan aku isteri keduanya. Dia tetap sayangkan aku dan dah tak pandang perempuan lain termasuklah bini pertamanya sebab aku suka hisap anu dia dan telan habis air maninya. Kami buat sejak aku masih bini orang. Aku tak kisah nak buat kat mana-mana pun dan dia paling suka bila aku bertudung. Aku gembira dengannya dan inilah perkahwinan yang betul-betul membahagiakan aku.

  52. amran bin sulaiman says:

    saya suka jilat dan hisap, sedap.

  53. iin says:

    aduh , betul apa dibilang pak cik

  54. Aiman x kisah says:

    Saya pernah terbaca seorang pengantin baru yang tiba2 diserang sakit jantung gara2 isterinya menyedut kepala zakar nya dengan rakus. bila difikirkan, memang tak boleh menghisap kepala zakar dengan kuat sebab kebanyakan urat saraf organ2 dalaman lelaki bermula dan berakhir di kepala zakar tu. kulum dan lulur ok la.

  55. ermmmm….aq dh main ngan isteri aq…cina masok islam kan,,conferm cun!!perhhhh..mmg berbaloi aq….main smpai puas…die mengeluarkan bunyi manja dia aq mmg lemah nk dengar….aperlgi..aq masok smpai abes arh….pancut tros….dia kter aq ni mmg heat!!!batang mmg agak tegap dn sedap!!!

  56. sue says:

    dlu buat skrg x buat.wat seks biase dh puas dah…

  57. masrompatni says:

    Stuju.

  58. Haikal says:

    Macam mana kalau kedua2nya malu…???
    Beri jwpan sikit….

  59. Lily ketat says:

    suker di jilat…ngilu sedap berganda klimaks….

  60. Sue Lee says:

    sedap telan air mani….kadang bila xpuas konek bf saya,saya gigit2

  61. balqis says:

    Saya mmg kuat sex..dpt pulak husband yg suke bergomol.oral sex plg sedap.terangkat2 punggung..bile dah dpt biji sedap ..argh..sedap betul.tempat sex kene pelbagaikan bgi tak boring..biasa buat dkt dpn cermin besar.ats katil.meja makan.sofa.tangga.paling dlm kete..jilat zakar suami…cube try

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s