Wajah guru yang bersetubuh dengan 11 pelajar lelakinya

Nampak muka macam makcik-makcik sahaja gambar di atas ni.Tapi dia sebenarnya bukan sebarangan makcik.Buat masa sekarang dia mungkin bakal memegang rekod guru wanita paling terok dalam sejarah Amerika kerana didakwa atas tuduhan melakukan seks dengan 11 remaja bawah umur dalam masa tiga bulan.Cindy Clifton,41,akan menghadapi 53 pertuduhan yang boleh membawa kepada hukuman penjara lebih dari 60 tahun.

Beliau didakwa mengadakan hubungan seks dengan 11 pelajar lelaki yang berbeza diantara bulan April sehingga Julai tahun ini.Para penyiasat mendapati beliau telah memberikan pelajarnya alkohol sebelum melakukan hubungan seks di rumahnya di Covington,Tennesse.Mangs berumur dalam lingkungan 14-17 tahun dan beliau adalah seorang guru yang amat popular di sekolahnya.

Bagaimanapun dakwaan itu dinafikan oleh peguamnya dengan menyatakan”Clifton adalah seorang isteri yang sangat setia,guru yang rajin dan sering ke gereja dan dihormati oelh masyarakat setempat”,ujar Blake Ballin peguam yang mewakili nya.

Clifton yang menangis sewaktu gambarnya diambil oleh pihak polis telah dibebaskan dengan ikat jamin sebanyak $40,000.Minggu lepas seorang guru di Ohio Stacy Schuler,33,telah dijatuhkan hukuman penjara 4 tahu selepas didapati bersalah mengadakan hubungan seks dengan 5 pelajar dan disabitkan dengan 16 tuduhan tetapi gagal dalam pembelaannya.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s