Suami upah beberapa orang lelaki rogol isteri selama enam hari

Seorang lelaki Mesir dikatakan membalas dendam terhadap keputusan isterinya untuk membawa masalah perkahwinan mereka ke mahkamah dengan mengupah beberapa lelaki dan memberitahu mereka untuk merogol selama enam hari. Dia kemudian menyewa sebuah apartmen dan menyaksikan lelaki-lelaki itu merogol isterinya.

Polis berkata, mereka menemui seorang wanita bogel dalam keadaan lemah dan tidak terurus selepas dia dibuang oleh lelaki itu di sebuah lorong di pinggir bandar Kaherah.

Di hospital, wanita yang merupakan seorang guru berusia 25 tahun memberitahu penyiasat bahawa lelaki tidak dikenali telah menculik ketika dia meninggalkan sekolah itu. Dia kemudiannya dibawa ke sebuah apartmen dan kemudian dirogol berulang kali. Yang memilukan, wanita itu mendakwa suaminya memerhatikan lelaki-lelaki itu merogolnya.

Sebuah akhbar memetik bahawa wanita itu berkata suaminya memberitahunya: “Jadi, kamu mahu pergi ke mahkamah … ok mari kita lihat apa yang kerajaan akan lakukan untuk kamu.” -DCM/Emirates

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s