Gagal bersetubuh zakar suami besar sangat

SAYA baru mendirikan rumah tangga Januari lalu. Yang merunsingkan saya ialah, sehingga hari ini saya belum dapat memasukkan zakar ke dalam kemaluan isteri.

Isteri saya mengadu sakit kerana zakar saya terlalu besar. Usia saya 37 tahun manakala isteri saya 28 tahun. Apa perlu saya lakukan untuk mengatasi masalah ini?

RAHMAN
Johor Bahru

Zakar ialah anggota kemaluan lelaki yang disalurkan ke dalam faraj wanita apabila ia keras dan padat untuk tujuan seks penetratif.

Lelaki memerlukan kerjasama wanita untuk menyalurkan zakarnya ketika hendak bersetubuh manakala pasangannya perlu melegakan pembukaan faraj, memegang dan menghalakan ereksi pasangan ke pembukaan faraj.

Pada masa sama, wanita perlu melegakan ruang faraj supaya zakar mudah masuk. Tanpa melegakan pembukaan dan ruang faraj, memang sukar menyalurkan zakar ke dalam faraj.

Dalam keadaan gugup dan takut, wanita sukar memberi tumpuan. Sebaliknya, dia akan mencengkam faraj dan sudah tentu pembukaan faraj tidak akan kelihatan.

Apabila pembukaan faraj dilegakan, ia akan kelihatan berdekatan pembukaan lubang najis. Jika bayi yang besar itu boleh keluar dari faraj dengan mudah, tiada sebab kenapa zakar tidak dapat disalurkan ke dalam faraj.

Kemungkinan besar isteri anda mengalami masalah mengawal pembukaan farajnya. Keadaan ini dikenali sebagai ‘Vaginismus’. Isteri anda perlu berjumpa pakar untuk menyelesaikan masalahnya.

Dapatkan juga cakera padat ‘Cinta, Perkahwinan & Kesihatan Seksual’ di pasaran. Banyak maklumat mengenali cara mengendalikan malam pertama.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Gagal bersetubuh zakar suami besar sangat

  1. zal rizal berkata:

    aik…. jadi klu anaknya kcil berarti zakarnya dimasukkan kedalam faraj latu.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s