Waduh, tarikan wanita ini hinggakan melekat

LONDON – Seorang wanita Britain, Brenda Allison mendakwa, banyak objek logam melekat pada tubuh badannya selama beberapa minit seperti medan magnet, lapor sebuah akhbar semalam.

Ibu seorang anak itu yang bertugas sebagai pengurus akaun berkata, tarikan magnet badannya turut menyebabkan dia boleh menyalakan mentol lampu, membunyikan penggera kereta dan membuka mesin tunai kedai.

Doktor-doktor yang melakukan pemeriksaan berkata, kuasa magnet pada Allison, 50, disebabkan oleh tekanan tinggi pada dirinya sendiri dan mereka menasihatkannya supaya dia mengurangkan tekanan.

“Benda logam mudah melekat di kawasan bertulang dari bahagian berotot menyebabkan ramai orang yang pernah ketawa apabila melihat saya,” katanya. – Agensi

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s