11 tentera yang telah memperisterikannya kecundang

Polis Amerika Syarikat (AS) sedang memburu seorang wanita tempatan, Bobbi Ann Finley kerana didakwa mengahwini 11 anggota tentera dalam tempoh 20 tahun dengan tujuan untuk menipu harta mereka, lapor sebuah akhbar semalam.

Polis menyatakan, modus operandi wanita berkenaan adalah mudah.

Wanita itu akan mengunjungi pangkalan-pangkalan tentera AS untuk mencari askar yang kesunyian dan akan dihantar ke berkhidmat di luar negara.

Suspek kemudian memberitahu mereka bahawa dia ialah anak perempuan seorang jeneral tentera kor Marine yang memiliki banyak harta tetapi hanya boleh mewarisi kekayaan tersebut sekiranya dia telah berkahwin.

Setelah mereka berkahwin, pengantin lelaki dikerah ke luar negara manakala Finley akan menyapu bersih harta dan wang dalam akaun bank mangsa.

Finley kali terakhir dilihat di negeri Washington pada Julai 2009, apabila dia ditangkap kerana membuat kenyataan palsu kepada polis.

Wanita itu tidak hadir pada perbicaraan kesnya.

~~ Sumber: http://mran3238.wordpress.com/

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s