Jika menjilat kemaluan isteri

Perbuatan ini dilakukan ke atas isteri bagi memberikan ransangan yang luar biasa kepadanya dan meningkatkan nafsu berahi ke tahap maksimum bagi memudahkan penetrasi dilakukan. Islam membenarkan perbuatan menjilat kemaluan isteri.

Tetapi ianya hanya dibenarkan jika diyakini tidak memudaratkan kesihatan kedua-dua belah pihak samada suami mahupun isteri. Suami boleh mengulum bahagian kelentit atau menjilat di bahagian luar bukaan faraj isteri. Bahagian-bahagian ini akan memberikan keghairahan yang luar biasa kepada isteri. Maka anda perlu berhati-hati supaya tidak tertelan air mazi isteri kerana air mazi adalah najis.

Jika anda tidak yakin bahagian kemaluan isteri anda bebas dari jangkitan seperti keputihan atau masalah lain, anda tidak patut melakukan perbuatan ini kerana dikhuatiri akan memudaratkan kesihatan anda.

Begitu juga dengan bahagian mulut suami. Jika ketika itu mulut suami terdapat ulser atau nanah, elakkan dari menjilat kemaluan isteri kerana perbuatan menjilat kemaluannya memudahkan jangkitan disebarkan kerana kemaluan isteri adalah suatu tempat yang amat sensitif dengan penyebaran jangkitan.

Jika anda berniat untuk menjilat kemaluan isteri pada ketika melakukan seks, lebih elok jika anda menyuruhnya membasuh kemaluannya terlebih dahulu. Begitu juga dengan anda. Anda perlu membasuh mulut anda dengan sebersih-bersihnya bagi mengelakkan sebarang jangkitan di faraj isteri kesayangan anda itu.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Jika menjilat kemaluan isteri

 1. Shan berkata:

  SAYA MENYOKONG….

 2. nazz berkata:

  stujuuuuuuuuu………………..

 3. Wahyu Dekor berkata:

  i like this file thanks

 4. faris berkata:

  sedap kow jilatt?? xbusuk ek?

 5. adityansyah berkata:

  mau cobain

 6. yak berkata:

  xtau plak dbnar kan dlam islam

 7. fafa berkata:

  xbusuk kow cekpit perempuan?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s