Lelaki hebat !!Nak jadi Lelaki hebat ? Nah lihat iklan yang kini boleh dilihat di merata-rata tempat seperti tiang lampu jalan, di pokok-pokok dan di dinding kedai dan bus stop serta mana saja yang kedapatan ramai orang lalu lalang.

Rupanya ciri-ciri lelaki hebat masakini ialah :
Lebih Keras
Lebih Tahan
Lebih Yakin
Lebih Saiz

Jadi apa tunggu lagi, kalau anda rasa diri anda belum cukup hebat lagi, dapatkan segera kapsul berkenaan dan telan selalu. Tak tau pula apa yang jadi Hebatnya. Silap haribulan Hebat kemana, Sebat yang dapat !

Hairan sekali sekarang ini perbagai ubat dan minuman untuk menjadi Lelaki Hebat amat banyak dan laris di pasaran.Apa sbenarnya punca timbul keluaran ini. Adakah Lelaki kini kurang Hebat atau Wanita kini terlebih Hebat ?

Paksu rasa macam tercabar juga melihat senario ini. Tapi kalau diperhati sekeliling memang tak dapat dinafikan yang kaum Hawa sekarang ini Hebat-Hebat belaka.
Paksu selalu tengok sekarang ini kalau kat restoran yang perempuan pula kena belanja orang lelaki. Kat ofis Wanita pula Bossnya. Kat rumah sisuami pula kena dera. Dan di banyak lagi situasi yang kaum Hawa kini lebih tinggi darjatnya dari Kaum Adam.

Apo nak jadi kito !

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s