Kemaluan perempuan perlu diransang sehingga berlendir sebelum bersetubuh

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

44 Responses to Kemaluan perempuan perlu diransang sehingga berlendir sebelum bersetubuh

  1. saam berkata:

    jilat je,belendir lah…

  2. 4. berkata:

    Di masukin jari,diobok obok,masukin kontol

  3. 4. berkata:

    Di masukin jari,diobok obok,masukin kontol maju mundur

  4. alvian berkata:

    memek,memek.memek. ngenah anjink

  5. sha berkata:

    jika kemaluan perempuan di sentuh lelaki selepas lelaki tersebut memegang zakarnya dan tiada pengeluaran cecair pada zakar tersebut.

  6. zainal abidin berkata:

    bagaimana bisa laki-laki malingsial bikin basah perempuannya sedangkan kemampuan sex laki-laki malingsial masih dibawah standar

  7. lina berkata:

    raba2,jilat2,main2 lidah kat situ, sure nikmat gilerr

  8. rame berkata:

    ah raba2 masukin hembodi masukin zakar jadi deh 10 menit

  9. rame berkata:

    memek-memek memek pingin memek orang cantik euy dimana rasanya ya

  10. lionas berkata:

    ade cara nye sendiri

  11. abdul berkata:

    hmmmm tu yg best pastu sedut2 biji nya…lina tentu best sgttt…kalau boleh biji kelentit nak kena digigit manja…

  12. pak turut berkata:

    perempuan dgn hnya dibelai pown cukup merangsang mereka….

  13. ady berkata:

    nikmat hya smentara sja…

  14. azlin berkata:

    best gler

  15. penyodok lubang berkata:

    alah mula2 kejekan la dulu dia punya breast pastu tangan gi la raba, ramas, gosok dan gentel yg bwh. confem meleleh tu. lg sedap jilat, hisap ngan gigit2 manja lg2 kelentit dia. mmg sah2 lah berlendir ntah2 tpancut. sure2 terhempas2 kat katil tu. pastu apa tunggu lg sodok ar lubang keramat dia tu. jolok jer sampai mengerang ke menjerit ke. haa tu mesti terus berlendir lg byk psl dh pancut kat situ. muahahhaaahahhaa

  16. salman berkata:

    main dengan kepala zakar pun best gak kat situ.

  17. Roslan berkata:

    kalau basah sangat cepat pulak terpancut amacam mau control

  18. ISKANDAR MUDA berkata:

    wow../ku mau cobain donk pst enk dan ketagihan deh apalagi menjilat payudara & alt kemaluan siapa yg mau kesini aja OK?

  19. sarwin berkata:

    tengok video lucah –> video-budak-sex-di-kebun

  20. mieylow berkata:

    ape pon larhh !!!! stim jgk kan ! hahaha

  21. shazrif berkata:

    Yup betul tur memang stim…pompuan memang suka…

  22. Nasir berkata:

    usap2 bijinye mesti kuar lendir

  23. ina ama berkata:

    kalau prmpuan tu masih tak mengeluarkan cecair?amacam tuh?

  24. ika berkata:

    jilat..mesty basah nyer,,memg konfom nikmat …jelas terasa..

  25. reihan berkata:

    tetek dihisap
    memek diraba

  26. Aiman berkata:

    kalau air di cipap banyak…boleh cuba hisap dengan straw….nikmatnya….

  27. cairo berkata:

    hye bolih join ke

  28. ai_ai berkata:

    kalau kebanyaan bisa dilap sajalah, pasti tetap nikmat dalam senggama,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s