Tanda gadis telah ditiduri

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

17 Responses to Tanda gadis telah ditiduri

  1. darat berkata:

    teruk la tak dpt buka web ni pun….:(

  2. pakcikli00 berkata:

    teruk le kamu, nak buka weblog pun tak tahu, macamana nak kawin.

  3. hatimati berkata:

    terukla kamu dah kawin pun tak pandai buka weblog

  4. sedih berkata:

    betul kah ni…..fact or opinion

  5. pakcikli00 berkata:

    menurut tiorinya.

  6. feez berkata:

    tak semestinya..ade yang banyak kali dah tidur dengan jantan tapi takde tanda2 macam ni pon…this is all subjective

  7. pakcikli00 berkata:

    lihat dan pandang betul betul

  8. nas berkata:

    kena cari kanta pembesar utk lihat tanda2 tu…

  9. Ali berkata:

    Kalau dah dapat calon isteri…solat sunat istiharah banyak2, jangan sapu je…

  10. sakinah berkata:

    eeeeeeeee………..terukla org skang ni.benci la sy

  11. pakcikli00 berkata:

    Jangan ada rasa benci !.

  12. johnc berkata:

    yg 2 klo pompuan,klo laki xde teruna cmne plk?ape tnda2 nyer?

  13. Zuhady berkata:

    Kalau pompuan dah takda lagi daranya,
    Jauhari jua yg tahu tanda2 pada badannya,
    Kalau nak tahu pria dah takda terunanya..??
    Kot berotik rupa telor puyuh kepala anunya…

  14. alvieee berkata:

    emang ada to tanda tandanya,,fotonya juga kurang menantang mas,,hehehe

  15. mann berkata:

    boleh caya ke…

  16. sangrajawali berkata:

    sebagai panduan n sempadan….hati3 lol

  17. Zulkifli John Abdul Jafar berkata:

    setiap sesuatu ada petandanya, kiamat ada petandanya.memang ada kebenaranya dgn pernyataan tsbt,kerana saya sendiri telah membuat kajian perbandingkan antara seorang gadis sunti dengan wanita yang sudah berumahtangga, tanda yg paling awal kelihatan adalah perubahan nur diri , muka,mata,rambut,kulit dan semua luaran kelihatan tidak jernih walau mengenakan makeup.seterusnya jika sering melakukan ciuman ,bibir akan retak di tengah dan sampai bersetubuh Retak akan semakin jelas, langkah kaki akan berubah, pinggang,punggung, dan semua anggota akan berubah. Selalunya yang masih gadis suka warnah gincu yang lembut dan tidak terang seperti pink muda tetapi wanita yang sudah berumah tangga lebih suka warnah yang menyerlah.kehilangan teruna juga ada persamaan dengan kehilangan dara.tetapi janganlah cepat berprasangka buruk dan menghina orang. mungkin saja perubahan seperti di atas boleh berubah seperti di atas.contohnya jika seseorang sering mengetap atau menghisap bibirnya sendiri , bibir akan menjadi retak. simpanlah ilmu seperti ini utk kebaikan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s