Kebingitan isu nama Allah ibarat tin kosong

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Kebingitan isu nama Allah ibarat tin kosong

  1. spyrakyat berkata:

    Assalamualaikum…

    Macam ni la baguih. Minta ‘ijin’ cilok post ini tapi versi spy. jeng…jeng…

    Sampaikan salam dgn mokcik wannura.

    salam ceria selalu.

  2. pakcikli00 berkata:

    Waalaikumusalam

    Dunia wordpress kian meriah dan hebat, lebih hebat dari jushebat. Taukeh jushebat pun dah tak tidur malam buat intry. Hari dah mula gelap pengunjung Dukun Asmara belum mencecah 3 ribu lagi, letih.

  3. spyrakyat berkata:

    Salam…

    Kena melobi dulu sebelum masuk fasa yang sebenar…rasanya lama lagi matlamat tu akan tercapai.

  4. pakcikli00 berkata:

    waalaikumusalam

    Pakcikli killer bukan isu politik, tak pernah lagi isu tersebut dapat top pos, kena cari cerita asmara. Kena ada top pos baru jadi top blog. Mran tu dulu main no 20, sekarang main n0 30, dia kata dia demam nak lawan spy. Pakcik tak boleh lawan spy kerana sahabat, pakcik kena lawan herman atau penyu.

Tinggalkan Jawapan kepada pakcikli00 Batal balasan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s