Dukun Asmara

Dukun asmara

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Dukun Asmara

  1. pakcikli00 berkata:

    Asalamualaikum

    Saya tahu tentang conters web blog popular Malaysia dari halaman blog http://www.kujie.com/ dan blog yang paling saya sukai adalah blog yang sama iaitu blog HIDUP BIAR SEDAP yang dimiliki oleh Tengku Jie.

    Terima kaseh salam hormat.

    • Kak Long berkata:

      Salam hormat pakcikli,
      Terima kasih kerana mahu turut serta dalam contest Weblog Popular 1 Malaysia itu. Sebenarnya, untuk mencalonkan sesuatu blog untuk pertandingan ini, ada beberapa syarat. Saya akan cuba buat entri baru untuk nyatakan syarat-syarat pencalonan itu. Jika tidakpun, pakcikli boleh cuba klik pada link Denaihati iaitu penganjur peraduan itu yang saya telah letakkan dalam entri penamaan calon itu.
      Nanti pakcikli cuba dulu ya. Kalau ada apa-apa yang belum lengkap, insya Allah, nanti saya akan beritahu lagi.
      Terima kasih.

  2. khairi online berkata:

    ASSALAMUALAIKUM
    BAGUSLAH KALAU DAPAT TAHU TARIKH BERJIMAK NI, DAPAT LA ELAK DAPAT ANAK SYAITAN, KAN? TQ DIATAS INFORMASI INI

  3. pakcikli00 berkata:

    WALAIKUMUSALAM WARAHATULLAHIWABARAHKATUH

    Maaflah Pakcik tak kenal tadi, selalu pakai uniform bagus juga tak pakai uniform, tak nampak formal sangat. Dalam tentera mereka yang ada paku kena panggiltuan, nanti pakcik serba salah, orang yang tak tau ingat pakcik menggamppu, tapi mereka tak tau itu adap ketenteraan yang mengawasi keselamatan nusantara kita, kalau rakyat yang tak menghomati mereka bermakna rakyat tak mengenang jasa, tak boleh menilai pengorbanan orang yang melindungi nyawa mereka daripada ancaman musuh negara. Pakcik pun bekas tentera volentier roto. Isteri Pakcik pun kesasterian semasa menuntut di ITM cawangan Sabah kalau masuk tentera sepenuh masa mungkin dapat satu paku, tapi sebelum dia masuk pakcik dah paku dulu.
    Sesungguhnya anak anda mengetahui mengenai adab dan hukum jimak tu fadu ain, banyak mereka yang telah berkahwin tidak mengetahuinya. Pakcik khuatir ada diantara mereka yang berjimah disiang hari dibuln Ramadan ni, nanti kena bayar kifarah. Sepatutnya pekaa ini layak dijelas kan di halaman mereka bergelar ustaz seperti anakanda (anakanda mungkin ustaz di kem tentera ?) tapi demi tuhan dan menyatakan kebenaran di bulan yang mulia ini biarlah pakcik menerima kutukan dan cemuhan menyatakan fardu ini kepada kaum muslimin dan muslimat, samoga tuhan mengetahui pakcik digolongan yang benar dan menjadi hambanya yang hina dina untuk menyatakan hukumnya untuk menegakkan syariat amin yarabil alamin.

    terima kasdeh salam hormat.

  4. Kujie berkata:

    salam singgah sepintas lalu sebelum beradu…

    patut saya gagal mengesan trackback , rupanya link url blog saya tu salah.

    Didahulukan ucapan terimakasih kerana sudi mencemar duli meluangkan masa menulis di kotak komen blog saya. Maaf kerana kesibukkan , saya tidak berkesempatan membalasnya. Insyaalah akan saya usahakan…

    p/s – formal betul tulis komen ni..heheh..

  5. pakcikli00 berkata:

    Asalamualaikum

    Pakcik mohon maaf atas kesalkahan itu kujie, pakcik juga mengucapkan terima kaseh bdiatas kunjungi kujie ke halaman blog yang tak sumpamanya ini. Terima kaseh ke atas segalanya dan salam hormat.

  6. nuriman berkata:

    Salam pak cik, jumpa kak jie kat sini masih ingat kita lagi ke?

  7. pakcikli00 berkata:

    Asalamualaikum

    Maksud anakanda nuriman pakcik sudah lupa nuriman ke?. Bukan ke pakcik baru balik dari laman blog nuriman dan pakcik dengar nuriman sedang marah marah. Pakcik takut, pakcik balik cepat. Nabi saw sebut tiga kali jangan marah, jangan marah, jangan marah. Tapi orang yang melampai batas ini perlu dimarah, kalau tidak dia tak faham. Terima kaseh salam hormat.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s