Letihnya bila disamun dicium dan diraba payudara

JOHOR BAHRU – Tidak cukup menyamun, seorang penjenayah yang disyaki terlibat dengan 23 kes samun, melepaskan nafsu serakahnya dengan mencium dan meraba buah dada mangsanya sebagai ‘kenang-kenangan’ sebelum melarikan diri.

Suspek berusia 29 tahun itu, dipercayai aktif melakukan jenayah jalanan sejak lima bulan lalu, diberkas selepas polis menerima laporan seorang wanita disamun dan dicabul di rumahnya di Kluang, Isnin lalu.

Ketua Polis Johor, Datuk Mohd Mokhtar Mohd Shariff berkata, suspek itu ditangkap dalam serbuan di sebuah kilang membuat batu bata, kira-kira jam 6.30 petang hari Isnin lalu.

Suspek yang dipercayai kemaruk seks itu bekerja sebagai buruh di kilang itu dan sudah berumah tangga.

“Siasatan mendapati suspek menjalankan kegiatannya secara bersendirian dan kita percaya suspek terlibat dengan 23 kes samun di sekitar Kluang,” katanya pada sidang media di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPPK) Johor, semalam.

Menurutnya, dalam serbuan itu, polis turut merampas pelbagai barang disyaki curi, termasuk komponen motosikal, komputer bimbit, empat keping kad pengenalan orang lain, empat beg hitam dan telefon bimbit.

“Suspek tidak memiliki rekod jenayah lampau dan kita tahan reman untuk siasatan lanjut,” katanya.

Kes itu disiasat mengikut Seksyen 392 Kanun Keseksaan kerana menyamun dan Seksyen 354 Kanun Keseksaan kerana mencabul.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Letihnya bila disamun dicium dan diraba payudara

  1. sarah says:

    yerr k…………………………………..

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s