Raja seks yang meniduri lebih 4 000 wanita



Raja Seks aktor film porno Ron Jeremy, atau Ronald Jeremy Hyatt pria yang lahir 12 maret 1953 ini merupakan American pornographic actor.

Aktor film porno ini memang pantas dijuluki sebagai raja seks. Ia sudah melakukan seks dengan empat ribu wanita. WOW! Lalu, apakah dia akan berhenti melakukan seks dengan berganti wanita? Jawabannya, belum.

Sebelum dia berhenti melakukan seks dengan banyak wanita, Ron memiliki obsesi untuk melakukan seks di film secara berbarengan dengan Pamela Anderson, Paris Hilton, dan Lindsay Lohan.

“Itu akan menjadi hal mengesankan. Meskipun sebuah mimpi,” katanya sebagaimana dilansir Thesun.

Bagi Ron, melakukan seks adalah sebuah pekerjaan. Karena dia bekerja di sebuah industri film porno. “Aku tidak berpikir lebih baik dari ini, ketimbang menjadi seorang penyanyi rock,” imbuh dia.

Meski begitu, Ron mengaku suatu saat nanti ingin memiliki keluarga sebagaimana pria normal lain. Bahkan, dia mengaku akan berhenti melakukan seks dengan banyak wanita, jika bertemu dengan wanita yang dicintainya.
(pakar-sexs)

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Raja seks yang meniduri lebih 4 000 wanita

  1. mran3238 says:

    Assalammualaikum

    Dia ni nanti mati pun atas perut……tapi best jugak artikel ni pakcik, saya nak pinjam kejap…………..

  2. pakcikli00 says:

    Waalaikumusalam

    pinjam untuk selama lamanya pun tak apa.

    selamat maju jaya.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s