Rahsia pagar kemaluan lelaki

Alkisah ada seorg lelaki yg berusia lewat 50an dan bekerja sebagai CEO disebuah sykt yg besar di KL… Pada suatu early morning tu.. Boss ini memanggil la dia punya seketeri masuk ke opisnya..seperti biasa.. seketerinya pun masukla…

Tolong buatkan saya surat utk kita punya client..

Si Boss ini pun mula la cakap dia punya mukadimahnya.. biasa la Boss.. malas nak tulis.. cakap punya cakap.. Boss ni pun bangun.. dan berjalan-jalan pusing-pusing meja sambil tangan masuk dlm poket seluar.. 10 minit kemudia acara mengarang ayat pun habis.. si seketeri pun mula bersuara..

Seketeri: Boss.. pagi tadikan.. masa saya nak datang ke opis..saya nampak pintu garage boss terbuka..

Boss: (dlm keadaan kelam kabut) ye ke.. tak per, nanti saya call rumah..terima kasih..

Si seketeri pun blah balik ke meja dia..dan si Boss pun call rumah dia tanya wife dia..

Boss: Yang tolong tengokkan garage rumah kita..pintu dia terbuka la..

Bini: Taklah bang..baru tadi I tengok .. mana ada terbuka..

Boss: Iye..terbuka..cuba pergi tengok sekejap.

Bini: Tidakkkkk, tertutup…saya tahu la bang.

Boss: Pergi lah tengok..kalau tak terbuka macam mana org boleh nampak??

Bini: Okay lah.. okay lah.

Setelah setengah jam kemudia.. masa Boss ni tengah relek-relek..baru dia perasan yang zip seluar dia terbuka..(dah memang perangai dia tak suka pakai underware).. maka nampaklah…mengelabahlah si Boss ni memikirkan macam mana nak cover malu kat seketeridia tu..

Boss: Errr… tadi pagi masa you nampak garage I terbuka.. ada tak you nampak BMW kat dlm tu?

Seketeri: Tak.. yang I nampak cuma ada ‘MINI COOPER’ ngan dua tayar depannya pancit!!!!!!

Sumber; http://mran3238.wordpress.com/

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Rahsia pagar kemaluan lelaki

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s