Kemaluan perempuan perlu diransang sehingga berlendir sebelum bersetubuh

Perihal Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

44 Responses to Kemaluan perempuan perlu diransang sehingga berlendir sebelum bersetubuh

  1. saam says:

    jilat je,belendir lah…

  2. 4. says:

    Di masukin jari,diobok obok,masukin kontol

  3. 4. says:

    Di masukin jari,diobok obok,masukin kontol maju mundur

  4. alvian says:

    memek,memek.memek. ngenah anjink

  5. sha says:

    jika kemaluan perempuan di sentuh lelaki selepas lelaki tersebut memegang zakarnya dan tiada pengeluaran cecair pada zakar tersebut.

  6. zainal abidin says:

    bagaimana bisa laki-laki malingsial bikin basah perempuannya sedangkan kemampuan sex laki-laki malingsial masih dibawah standar

  7. lina says:

    raba2,jilat2,main2 lidah kat situ, sure nikmat gilerr

  8. rame says:

    ah raba2 masukin hembodi masukin zakar jadi deh 10 menit

  9. rame says:

    memek-memek memek pingin memek orang cantik euy dimana rasanya ya

  10. lionas says:

    ade cara nye sendiri

  11. abdul says:

    hmmmm tu yg best pastu sedut2 biji nya…lina tentu best sgttt…kalau boleh biji kelentit nak kena digigit manja…

  12. pak turut says:

    perempuan dgn hnya dibelai pown cukup merangsang mereka….

  13. ady says:

    nikmat hya smentara sja…

  14. azlin says:

    best gler

  15. penyodok lubang says:

    alah mula2 kejekan la dulu dia punya breast pastu tangan gi la raba, ramas, gosok dan gentel yg bwh. confem meleleh tu. lg sedap jilat, hisap ngan gigit2 manja lg2 kelentit dia. mmg sah2 lah berlendir ntah2 tpancut. sure2 terhempas2 kat katil tu. pastu apa tunggu lg sodok ar lubang keramat dia tu. jolok jer sampai mengerang ke menjerit ke. haa tu mesti terus berlendir lg byk psl dh pancut kat situ. muahahhaaahahhaa

  16. salman says:

    main dengan kepala zakar pun best gak kat situ.

  17. Roslan says:

    kalau basah sangat cepat pulak terpancut amacam mau control

  18. ISKANDAR MUDA says:

    wow../ku mau cobain donk pst enk dan ketagihan deh apalagi menjilat payudara & alt kemaluan siapa yg mau kesini aja OK?

  19. sarwin says:

    tengok video lucah –> video-budak-sex-di-kebun

  20. mieylow says:

    ape pon larhh !!!! stim jgk kan ! hahaha

  21. shazrif says:

    Yup betul tur memang stim…pompuan memang suka…

  22. Nasir says:

    usap2 bijinye mesti kuar lendir

  23. ina ama says:

    kalau prmpuan tu masih tak mengeluarkan cecair?amacam tuh?

  24. ika says:

    jilat..mesty basah nyer,,memg konfom nikmat …jelas terasa..

  25. reihan says:

    tetek dihisap
    memek diraba

  26. Aiman says:

    kalau air di cipap banyak…boleh cuba hisap dengan straw….nikmatnya….

  27. cairo says:

    hye bolih join ke

  28. ai_ai says:

    kalau kebanyaan bisa dilap sajalah, pasti tetap nikmat dalam senggama,

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s