Contoh peralatan seks menganti zakar untuk memuaskan nafsu wanita masakini

Perihal Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

52 Responses to Contoh peralatan seks menganti zakar untuk memuaskan nafsu wanita masakini

  1. pakcikli00 says:

    Kalau nak jadi ejen jual alat tersebut pakcik boleh uruskan, kerana belum ada lagi ejennya di negara kita.

  2. arnirafiz says:

    bagaimana nak jadi ejen jual & dapatkan peralatan tersebut?

  3. Mosidi says:

    Saya nak beli alat peralatan seks lelaki.Bagaimana nak membelinya.

  4. taib says:

    nak tau harga dan barang buatan mana?kat mana bole dibeli?sila reply email dgn segera

  5. farah bella says:

    cmner nk buat pesanan pembelian

  6. uncangmas says:

    sy nak jadi agen offline.. oleh tu sy harap pakcikli boleh emelkan saya gambar & harga..
    sy ramai kwn2 dari bangla,nepal,myanmar dsb nya sy yakin biz ni pasti sukses..

  7. uncangmas says:

    sy terlupa lak nak tanya alat kelamin pompuan x de ke? contohnya burit tiruan,lubang bontot tiruan,toy ke? kalau ada…. emelkan ya…

  8. roy says:

    bro…tolong emailkan senarai barang/peralatan wanita dan lelaki sekali ngan harga ye…..please…tq

  9. zaid says:

    alat pemuas lelaki

  10. joul says:

    pompuan punya baran ade ker/?

  11. Karl says:

    Contoh alat kelamin pompuan ade x? lubang tiruan & bukit tiruan lah kalau ada, email ye.. Segera. Terima kasih

  12. miow~ says:

    macamman nak dapatkan peralatan ni?

  13. zali kifli says:

    nak beli peralatan sex lelaki camana & nak tahu harga

  14. ebby says:

    saya nak beli harga berapa ?

  15. nunu like says:

    saya nak beli zakar palsu.mcm mane caranya ye?kao boleh zakar yg besar…… tlg reply secepatnye ye

    • Marry ann says:

      Lbih bruntung lgi bila dpt suami yg spoting dpat lagi merasa nikmat zakar palsu yg besar dan panjang bleh lah mem bayangkan dlyn oleh 2 lelaki.

  16. jai says:

    pompuan punyer ade x? mmg berminat….

  17. shah says:

    cmne nak beli

  18. juk says:

    camna nak order.berapa harga

  19. nita says:

    Mcmne nk beli?

  20. jai says:

    nita…penat ajela msg kat sni. bukan ade balas jawapan pon….penat dah tggu.

  21. erma bukit rimau says:

    di rogol pegawai TNB, ketika itu rumah kami terputus bekalan letrik kerana dentuman petir yang kuat, suami ku tiada di rumah kerana bertugas di luar KL. Anak ku yang masih kecil menangis kerana ketakutan dan inilah kali pertama kejadian seperti ini berlaku sejak kami berpindah ke sini. Aku ada seorang jiran yang bekerja sebagai jurutera di TNB PJ, iaitu tuan Hj Ismail Din, lantas aku menalipon dia supaya datang segera kerumah ku untuk menengok atau membaiki meter letrik PCB yang mungkin rosak oleh dentuman petir yang kuat tadi.

    Dia datang dengan segera, dan hanya memasang semula main switch dan letrik pun mengalir pula seperti sedia kala. Semasa dia memeriksa kotak PCB aku bergegas ke dapur menyediakan minuman, dan anak kecil ku bawa ketingkat atas bersama pembantu indon. Semasa kelam kabut menuangkan teh panas, air itu tertumpah pada baju ku, Hj Ismail Din terus memberikan pertolongan dengan membuka baju ku. Ketika itu aku hanya memaki t shirt tanpa coli dan berkain batik. Hj Ismail Din terpegun dan ghairah melihat aku tanpa baju dan coli dan terus menarik aku hampir padanya, dia terus menghisap puting tetek ku, dan bawa aku kedalam bilik rumah ku di tingkat bawah. Dia terus merogol ku di situ, walaupun sedap tapi aku tak rela di perlakukan begitu, Hj Ismail Din berkulit putih, tinggi dan handsome, tetapi amat kelam kabut bila melakukan hubungan sex dengan aku, Suatu hari nanti aku harap dapat main lagi dengan Hj Ismail Din tetapi bukan dengan cara gelojoh seperti yang pernah aku alami.

    • hurul fetima says:

      aku pn pnah kne rogol dgn adik ipar aku,umo dia lbih tua dr aku…aku da tampar dia,tp dia tetap rakus.dia jolok akusehingga akuterpancut..ahhhh!!! nikmat tak terhingga..sekian

  22. hezree says:

    mcm ner nk bli?

  23. hazieq says:

    adoyai..korg nk wat pe mnatang tu…ade yg fresh xnak…sbb rmai yg xpuas sbb smpai klimaks…nk tau mcm mne nk smpai tahap klimaks maximum…email ak..ak bleh ajar tnpa byaran..just dlm email je la…xde buku or ape…di ajar trus spaya org yg anda syg x trlepas ke tangan org lain…prempuan klau da pancut sakan mmang mnggeliat dekat stengah jam atau 15 mnit, kmudian trsenyum tanda puas…rahsia klimaks

  24. intan says:

    Sy nak beli yg no9 mcm ner caranya?

  25. khairul says:

    Mcm mna nk.oder..? By pos blh x..?

  26. kay simon says:

    Sy nk beli no.8 camne

  27. achek says:

    cmne nk beli ? sya nk cgt2

  28. hafisham says:

    sy nak…pm sy…TQ

  29. jj says:

    mcm ner nk beli

  30. anuar peace says:

    macam mana nk beli

  31. zam says:

    nak beli mcm mane yer??

  32. Tuadah says:

    Mcm mane nak order..reply sos

  33. gadismanis1984 says:

    Macam mana saya nak buat tempahan zakar palsu

  34. mohd kamal says:

    sy nak beli zakar tiruan kat mana ye..mintak replay ke email

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s