Tanda gadis telah ditiduri

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

17 Responses to Tanda gadis telah ditiduri

  1. darat says:

    teruk la tak dpt buka web ni pun….:(

  2. pakcikli00 says:

    teruk le kamu, nak buka weblog pun tak tahu, macamana nak kawin.

  3. hatimati says:

    terukla kamu dah kawin pun tak pandai buka weblog

  4. sedih says:

    betul kah ni…..fact or opinion

  5. feez says:

    tak semestinya..ade yang banyak kali dah tidur dengan jantan tapi takde tanda2 macam ni pon…this is all subjective

  6. pakcikli00 says:

    lihat dan pandang betul betul

  7. nas says:

    kena cari kanta pembesar utk lihat tanda2 tu…

  8. Ali says:

    Kalau dah dapat calon isteri…solat sunat istiharah banyak2, jangan sapu je…

  9. sakinah says:

    eeeeeeeee………..terukla org skang ni.benci la sy

  10. pakcikli00 says:

    Jangan ada rasa benci !.

  11. johnc says:

    yg 2 klo pompuan,klo laki xde teruna cmne plk?ape tnda2 nyer?

  12. Zuhady says:

    Kalau pompuan dah takda lagi daranya,
    Jauhari jua yg tahu tanda2 pada badannya,
    Kalau nak tahu pria dah takda terunanya..??
    Kot berotik rupa telor puyuh kepala anunya…

  13. alvieee says:

    emang ada to tanda tandanya,,fotonya juga kurang menantang mas,,hehehe

  14. mann says:

    boleh caya ke…

  15. sangrajawali says:

    sebagai panduan n sempadan….hati3 lol

  16. Zulkifli John Abdul Jafar says:

    setiap sesuatu ada petandanya, kiamat ada petandanya.memang ada kebenaranya dgn pernyataan tsbt,kerana saya sendiri telah membuat kajian perbandingkan antara seorang gadis sunti dengan wanita yang sudah berumahtangga, tanda yg paling awal kelihatan adalah perubahan nur diri , muka,mata,rambut,kulit dan semua luaran kelihatan tidak jernih walau mengenakan makeup.seterusnya jika sering melakukan ciuman ,bibir akan retak di tengah dan sampai bersetubuh Retak akan semakin jelas, langkah kaki akan berubah, pinggang,punggung, dan semua anggota akan berubah. Selalunya yang masih gadis suka warnah gincu yang lembut dan tidak terang seperti pink muda tetapi wanita yang sudah berumah tangga lebih suka warnah yang menyerlah.kehilangan teruna juga ada persamaan dengan kehilangan dara.tetapi janganlah cepat berprasangka buruk dan menghina orang. mungkin saja perubahan seperti di atas boleh berubah seperti di atas.contohnya jika seseorang sering mengetap atau menghisap bibirnya sendiri , bibir akan menjadi retak. simpanlah ilmu seperti ini utk kebaikan.

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s