Kenapa perempuan Melayu suka Bangla, lelaki Melayu suka Indon

Perihal Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Kenapa perempuan Melayu suka Bangla, lelaki Melayu suka Indon

  1. hatimati says:

    benar sekali kenyataan di atas

  2. pakcikli00 says:

    Dah rajin menziarahi weblog Dukun Asmara ni, cari pengalaman ke ?. Sebenonya pakcik dah tak sanggup lagi rasanya nak menyediakan intri weblog ini, tapi kerana inilah satu satu weblog asmara wordpress yang paling diminati, terpaksalah pakcik teruskan.

  3. VIMAL RAJ says:

    saya orang india…melayu lagi hensem tpi anak melayu pi cari bangla kote busuk juga..apapun kahwinlah sesama rakyat malaysia..hidup malaysia

  4. Liciousz69 says:

    Lagi sedap lelaki melayu… apa barang main bangla…???

  5. haha..apa nak jadi..

  6. anjasmara says:

    bangla lau bab sex ni mmg power,saru badan habis dijilat nya..tu pasal wanita melayu suka…

  7. tukjanggut says:

    Bangla memang tak guna hendak masuk btg dlm cipap melayu je.cipap melayu skrg bukan je bangla mat saleh dgn puak negro afrika pun dh jolok abis semua lubang.sial tul cipap melayu

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s