lelaki mesti tengok ! zakar terpanjang di dunia

zakar terpanjang di dunia

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

25 Responses to lelaki mesti tengok ! zakar terpanjang di dunia

  1. fajar says:

    bagai mana cara nya agar zakar bisa panjang hingga 30cm

  2. pakcikli00 says:

    hari hari gantung batu

  3. Salman says:

    a..aa..aaaaaaaaaa…..

  4. pakcikli00 says:

    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu……………….

  5. uik~ says:

    buruk bebeno~

  6. aima says:

    ye ke.edit photoshop je ni.giler batang panjang camni dah la besar.mampus bini.main dng gajah pun menangis gajah tu nanti.dah boleh buat tali timba ni.tipu gileeeeeeeeee

  7. jaka says:

    kalau yang gian tu mestilah ok nyer.

  8. pak beraim says:

    buat umpan ikan baung elok sangat ni.

  9. putra says:

    tak selesa taw

  10. indah says:

    wetttzzz busyet,,,,gmn msukx tuuuuu

  11. irman says:

    bapak panjang…..bejet ngarut budak bleh la ni…

  12. nasir says:

    bbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…………..

  13. pok says:

    rrriiiiiiiittttttttttt…………

  14. tanggang says:

    w0oooooo woooo…!!!!

  15. Imey Besut says:

    panjang nye,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  16. ramlee says:

    agak2 nak mmbhong……

  17. charles says:

    yg pelik…mcm mn dia tdo???and…mcm mn dia kwal bnda tu…bla bnda tu…………(hahermmmmmmmmm)

  18. epu says:

    peh….,pnjng glo tuh…, mcm mne la klu tme pkai sluar? ada sesiapa blh tlng jwap x????

  19. kontol says:

    lumayan msl ny msk pepek bolong

  20. putu says:

    klo segitu msak bisa keras ya

  21. sharizan says:

    klu nk tipu tk pyh nk tipu sngt,nmpk sngt tipu tu.

  22. Budak Gay says:

    edit 2

  23. cakap says:

    cacat….

  24. ez says:

    giler besar!.. bygkn lau gi jumpe awek pikul camtu..pengsan lol..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s