Video Pelacur Jepun Datang Malaysia Buat Perkhidmatan Seks

Perihal Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

24 Responses to Video Pelacur Jepun Datang Malaysia Buat Perkhidmatan Seks

  1. Hafiz says:

    Saya perlukan seks seorang wanita

    • lin lina says:

      PAKEJ NIKAH @ KAHWIN DI THAILAND
      BERES DALAM SATU HARI SAHAJA (TIDAK PERLU BAYAR DEPOSIT)

      SIJIL NIKAH DAPAT SERTA MERTA SELEPAS AKAD NIKAH

      SURAT PENGESAHAN MAJLIS AGAMA ISLAM SONGKHLA DAPAT DALAM MASA SATU JAM.

      SURAT PENGESAHAN KONSUL MALAYSIA (KEDUTAAN MALAYSIA) DAPAT
      PADA HARI YANG SAMA

      KETIGA-TIGA DOKUMEN SAH DAN DIIKTIRAF OLEH JABATAN AGAMA ISLAM DI MALAYSIA.

      JAMINAN: WANG ANDA AKAN DIKEMBALIKAN SEPENUHNYA ! JIKA PIHAK KAMI GAGAL

      UNTUK KETERANGAN LANJUT:
      Sila perkenalkan diri anda dan latar belakang kes anda.
      Nyatakan Nama dan No. Telefon anda untuk dihubungi.
      Saya hanya akan melayani mereka yang memperkenalkan diri dan betul-betul serius sahaja. 0193783820 email sweet_antie@yahoo.com

    • ALLAH MAHA PENGASIH LG PENYAYANG

      KAWIN JE HAFIZ,EVEN SIMPLE KAWIN UTK SEKS……
      ISLAM ada cara utk selesaikan ape pun masalah…….

    • khairull says:

      kahwin pastu enjoy syok wooo…

  2. pakcikli00 says:

    Asalamualaikum

    Kawinlah hafiz.

    Rerima kasih.

  3. liza says:

    betultu pakcikli, hafiz kahwinla kn lebih halal n selamat dunia akhirat

  4. damiaa says:

    Hi Hafiz
    kenapa la minta seks macam minta belanja makan
    Kawin la, seks before married kan tak elok
    banyakkan yang halal dan tinggalkan yang haram
    insyaalah selamat dunia akihrat. insyallah.Amin

  5. cpap says:

    seks syok sgt2

  6. along says:

    ada wanita sepi x kt area sbk bernam

  7. drackula says:

    dunia2,bagus lgi plihara binatang dpd mnusia…haha

  8. berdosa..kita ade ALLAH..menjanjikn kita di syurga brgitu indh agi..dunia hnya khayln syaitn2 blaka..klu nk kwin fham!!?

  9. javier.. says:

    lin lina:kawin je kt malaysia…bkn ssh sgt pn..

  10. Aq says:

    Astga…nk jdi apa nie … .. .nk jd owg apa..kta islam..islam dlm ic kew ha!…. . .. .

  11. aikihiro aihara says:

    saya teringin nak bernikah dgn gadis jepun … ada sesiapa tahu dimanakah saya boleh mencari wanita jepun di dalam malaysia ini untuk dinikahkan dgn say ??? background saya tak kisah …. asalkan dia baik ….

  12. johariganu5 says:

    Kwin pun klu xdpt gak wat ape

  13. badrus sahrawi says:

    masya allah

  14. nur fasihah says:

    wanita kt area sabak bernam dah insaf dah.baru jew tahun nie

  15. Asim says:

    Bagi lelaki yang ingin menambah saiz zakar 1-3 inci dengan efektif,
    selamat dan semulajadi, tanpa perlu guna ubat, pil, pembedahan,
    suntikan, atau alat-alat yang pelik dan melucukan, sila klik pada nama
    saya ‘Asim’ diatas ni. Tq.

  16. azman says:

    asim..mcam mane nak tambah saiz…email sy

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s