hukum berjimak menurut waktu

hukum berjimak menurut waktu

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to hukum berjimak menurut waktu

  1. Tie says:

    Uwaaa……yang Tie tahu malam jumaat je… Tu pun abang yang cakap, hi hi..

  2. pakcikli00 says:

    Asalamualaikum

    Itu pasal pakcik tulis dekat halaman ini kerana bukan semua orang tahu, ajaklah suami tie berserta melayari blog pakcikli, sampaikan Asalamualaikum pakcik kepadanya, terima kaseh salam hormat.

  3. nas says:

    salam pakcik.saya nak tahu la..kenape di dalam islam melarang (haram) mendatangi sang isteri ketika haid dan nifas?

  4. pakcikli00 says:

    Waalaikumusalam

    Nas, setiap perbuatan yang boleh membina penyakit itu adalah haram. Mendatangi isteri ketika haid dan nifas itu membina penyakit.

    wasalam.

  5. mata says:

    melakukan liwat mmg di haramkan.
    adakah dibenarkan , suami melakukan perbuatan masukkan zakar ke lubang dubur isteri??? (isteri juga merelakannya)

  6. matjolok says:

    sebaiknyaa jgnlah kat situ. lubang nikmat yang sedia ada tu nk watpe? .baik sodok yang tu lagi terangkat. kemutnya pun lagi kuat. bini pon terhentak-hentak kat katil bila jolok kat lubang kyang sepatutnya. perghh berair mmg x tahan aaahh!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s